Om oss

I affärstidningen Dagens Industri kallades de för "ett bevis på broderskap", i Svenska Dagbladet för "förbrödring över brödet" och i Expressen för "bagare utan gränser".

Familjeföretaget Mormors Bageri, som även kallas ”Mormors” startades 1995 i en liten lokal på Botulfsplatsen i centrala Lund. I över tjugo år har Mormors Bageri arbetar med att baka goda och stora hembakade bröd, kakor och mycket annat gott. Idag har Mormors Bageri certifikat i både IP Livsmedel samt EU Ekologisk. Namnet Mormors Bageri kommer från de fantastiska minnen ägarna har med sina mormor. I äran till dem är företaget döpt efter dem.

Affärsidé
Affärsidén är att kunderna alltid ska lita på att de får högsta kvalitet på produkterna. Därmed bakar varje butik/café sina egna produkter och beställningar sker på Gastelyckan, där produktionen finns.

Butiker
Mormors Bageri har fem butiker, som bakar sina egna bakverk, och ett företag/huvudkontor där små och stora beställningar och leveranser sker. Två butiker finns i Malmö; ett på Entré och ett på Spångatan (nära Triangeln) samt tre butiker i Lund; ett på Botulfsplatsen, ett på Knutgården (nära centralstationen) och ett på Gastelyckan (där ligger även huvudkontoret och företaget).

Sortiment
Sortimentet delas in i tre stora kategorier; bageri, konditori och kallskänka Men det serveras även frukostbuffé och lunchbuffé i vissa butiker.

Buffé
Mormors Bageri serverar både frukostbuffé och lunchbuffé i tre av butikerna. Under sidan Buffé finns tider och dagar för när frukostbuffé och lunchbuffé serveras, i respektive butiken.

Frukostbuffé: Gastelyckan (Lund), Knutgården (Lund), Spångatan (Malmö) och Entré (Malmö).

Lunchbuffé: Gastelyckan (Lund).
 
Priser och Certifikat
Genom åren har företaget tilldelats priser i olika kategorier, bland annat Gastronomiska Akademi år 2008. Mormors Bageri har idag certifikat i både IP Livsmedel och EU Ekologisk.

Adress och Öppettider
Adress och öppettider för varje butik finns på sidan Kontakt.
 
Mail: info@mormors.se
Tel: 046 – 32 87 87 (huvudkontor)
 
På Mormors Bageri finns alltid något för alla.
Välkomna in!